Kontakt

Elektro Kroon är ett väl etablerat elinstallationsföretag beläget i Limhamn. På grund av våra tre ledord kvalitet, säkerhet och punktlighet har vi växt snabbt och består idag av 30 erfarna medarbetare. Vi startade 2002 och är sedan en tid tillbaka Limhamns största elinstallationsföretag. Sedan 2011 har vi haft högsta ratingbetyget AAA och genom åren har vi funnits med på Gasell-listan ett flertal gånger. VD Johnny Kroons affärsmodell bygger sedan dag ett på att skapa långsiktiga relationer. Vi har därför genom åren aldrig tummat på att lyssna på våra kunder.

I våra installationer förespråkar vi en så miljöeffektiv och energisnål lösning som möjligt med bla LED och belysningsstyrningar. För miljön har vi valt att köra elbilar som tjänstebilar.

Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Skåne med omnejd. På grund av vår bredd består våra uppdragsgivare av både stora och små företag inom branscher som t.ex. bygg, industri, kommun och landsting, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar. Givetvis välkomnar vi också privatpersoner.

Vi lämnar alltid garanti på våra arbeten. Vi har högsta tillit till den hårdvara vi använder och utbildar också vår personal kontinuerligt.Elektro Kroon AB
KROSSVERKSGATAN 7 F
216 16 Limhamn

Telefon: +46 (0)40 - 36 54 80
E-post: info@elektrokroon.se